Retourneren en Ruilen


Wij willen graag dat je tevreden en blij bent met je aankopen. Retourneren is bij ons geen probleem. Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet heb je volgende opties:

Retourneren van een webshop aankoop in de winkel

Je kan tot 14 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt je items ruilen of retourneren in onze winkel met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels. Het bedrag van je aankoop restitueren we altijd via de webshop. Eventuele verzendkosten restitueren wij niet.

Retourneren via de post

Een andere optie is je item(s) terug te sturen via de post. Ook hier geldt een termijn van 14 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt, samen met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels.

Retourkosten zijn voor de koper zelf!

Les frais de retour sont a la charge de l'acheteur!

Return costs are for the buyer!

Rucksendekosten sind fur den Kaufer!

We zijn een kleine boutique en de webshop is een aanvulling op onze verkoop. Omdat we echter heel klein inkopen waarderen wij het zeer als een aankoop zo snel mogelijk naar ons geretourneerd wordt als het artikel niet bevalt. 

LET OP: aankopen in de fysieke winkel hebben andere voorwaarden dan verkoop via de webshop!

Artikelen die in de fysieke winkel gekocht zijn mogen binnen 7 dagen geruild worden voor iets anders of voor een tegoedbon. We geven geen geld retour.

Artikelen met een mankement kunnen we conform de wet  binnen 6 mnd behandelen, daarna vervalt de garantie.

Er moet aangetoond kunnen worden dat het artikel bij ons gekocht is dmv een afschrijving of bij het tonen van de bon.

u n t i t l e d - Retouren
Kruisstraat 17
2011 PW  Haarlem

Verstuur het pakket altijd aangetekend of voorzien van een Track&Trace nummer. Hiermee kun je controleren of én wanneer het pakket is aangekomen.

Stuur ons voordat je het pakje retourneert altijd even een mailtje, dan weten we dat we het artikel kunnen verwachten.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, storten we binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is.

Verzendkosten en retourkosten zijn voor de koper zelf!

Klachten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je aankoop. Mocht het echter zo zijn dat er onverhoopt iets mis is met een item en of je een klacht hebt over je aankoop, laat het ons weten voordat je het item opstuurt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een goede oplossing kunnen vinden.

 

telefoon: 023-5420490 | whatsapp: 06-24134242 | email: info@untitled-haarlem.nl

Omruilen

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat, of voor een ander artikel, dan kun je dit artikel online bestellen zoals je gewend bent en ons daarna een mail sturen dat het om een ruiling gaat. We sturen je het nieuwe artikel dan op en vergoeden de verzendkosten zodra we het artikel hebben ontvangen dat je wil retourneren. Ook hierbij geldt een termijn van 10 dagen. Ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur kan ook in de fysieke winkel.

Voorwaarden Retourzendingen

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn, iedere garantie vervalt indien:

  1. Het product gedragen en /of gewassen is.
  2. Niet meer is voorzien van de originele prijskaartjes en labels.
  3. Het product is beschadigd
  4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.