Retourneren en Ruilen


Wij willen graag dat je tevreden en blij bent met je aankopen. Retourneren is bij ons geen probleem. Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet heb je volgende opties:

Retourneren in de winkel

Je kan tot 10 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt je items te ruilen of retourneren in onze winkel met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels. Je kunt kiezen voor een ander artikel, tegoedbon of om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op je rekening.

Let op: Stuur me zolang de winkel nog gesloten is even een whatsapp om een afspraak te maken over eventuele retouren in de winkel.

 whatsapp: 06-24134242 

Retourneren via de post

Een andere optie is je item(s) terug te sturen via de post. Ook hier geldt een termijn van 10 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt, samen met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels.

u n t i t l e d - Retouren
Beveland 68
2036 GN  Haarlem

Verstuur het pakket altijd aangetekend of voorzien van een Track&Trace nummer. Hiermee kun je controleren of en wanneer het pakket is aangekomen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, storten we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is.

Klachten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je aankoop. Mocht het echter zo zijn dat er onverhoopt iets mis is met een item en of je een klacht hebt over je aankoop, laat het ons weten voordat je het item opstuurt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een goede oplossing kunnen vinden.

telefoon: 023-5420490 | whatsapp: 06-24134242 | email: info@untitled-haarlem.nl

Omruilen

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat, of voor een ander artikel, dan kun je dit artikel online bestellen zoals je gewend bent en ons daarna een mail sturen dat het om een ruiling gaat. We sturen je het nieuwe artikel dan op en vergoeden de verzendkosten zodra we het artikel hebben ontvangen dat je wilt retourneren. Ook hierbij geldt een termijn van 10 dagen. Ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur kan ook in de fysieke winkel.

Retour voorwaarden

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn, iedere garantie vervalt indien:

  1. Het product gedragen en /of gewassen is.
  2. Niet meer is voorzien van de originele prijskaartjes en labels.
  3. Het product is beschadigd
  4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.