Retourneren en Ruilen


Wij willen graag dat je tevreden en blij bent met je aankopen. Retourneren is bij ons geen probleem. Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet heb je volgende opties:

Retourneren in de winkel

Momenteel is ruilen in de winkel mogelijk op de dagen dat we open zijn, kijk op de homepage welke dagen en tijden gelden voor komende week.
Via de post is uiteraard geen probleem.

Je kan tot 14 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt je items te ruilen of retourneren in onze winkel met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels. Je kunt kiezen voor een ander artikel, tegoedbon of om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op je rekening.

 

Retourneren via de post

Een andere optie is je item(s) terug te sturen via de post. Ook hier geldt een termijn van 14 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt, samen met de factuur en originele en aangehechte prijskaartjes en labels.

u n t i t l e d - Retouren
Kruisstraat 17
2011 PW Haarlem

Verstuur het pakket altijd aangetekend of voorzien van een Track&Trace nummer. Hiermee kun je controleren of en wanneer het pakket is aangekomen.

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, storten we binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag retour. Het geld wordt altijd teruggestort naar de rekening waarmee betaald is.

Klachten

Natuurlijk hopen we dat je blij bent met je aankoop. Mocht het echter zo zijn dat er onverhoopt iets mis is met een item en of je een klacht hebt over je aankoop, laat het ons weten voordat je het item opstuurt. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een goede oplossing kunnen vinden.

telefoon: 023-5420490 | whatsapp: 06-24134242 | email: info@untitled-haarlem.nl

Omruilen

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat dan kun je een nieuwe bestelling doorgeven zoals je gewend bent.

Omruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere kleur of maat in de winkel is wel mogelijk.

Retour voorwaarden

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de verpakking en het product onbeschadigd zijn, iedere garantie vervalt indien:

  1. Het product gedragen en /of gewassen is.
  2. Niet meer is voorzien van de originele prijskaartjes en labels.
  3. Het product is beschadigd
  4. De gebruiksaanwijzing/ en of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.